Mijn Bachelor Studie

De vraag “wat is creative technology eigenlijk?” voelt vaak als een onverwachte klap op mijn wang met een platte hand. Natuurlijk doet het geen zeer, maar ik sta wel vaak met mijn mond vol tanden. De reden: de studie is voor iedere student anders.

Daarom wil ik je vertellen wat CreaTe voor mij is en wat ik er geleerd heb.

Creative Technology

Ik ga deze pagina nog een keer uitgebreider afmaken (waarschijnlijk als ik een baan ga zoeken haha) dus schroom je niet om me via LinkedIn een berichtje te sturen. Voor nu het volgende:

Creative Technology ging voor mij over het leren begrijpen van de eindgebruiken tijdens projecten. Wat heeft iemand nou echt nodig, en hoe kom je daar achter?

Verder is CreaTe een combinatie tussen Industrieel Ontwerpen, Informatica en Elektrotechniek. Ik kan goed programmeren, redelijk ontwerpen en heb voldoende kennis over elektrotechniek.

De hele studie draait rondom projecten. Je werkt dus vreselijk veel samen met mede studenten, en dat is ook gelijk 1 van de grootste redenen waarom ik de studie jaren geleden heb gekozen. Ik heb zelfs een keer gedurende 10 weken de kans gehad om teamleider te zijn van een groep van 15 studenten. Dit project hebben we afgesloten met een 8 en was de leukste ervaring die ik gehad heb.

Wat je kan na CreaTe? Van alles, omdat het zo’n brede studie is. Mocht ik nu een baan gaan zoeken, dan ga ik waarschijnlijk programmeren bij een klein bedrijf. Ik ga echter geen baan zoeken, want ik wil mij met een Master studie nog meer specialiseren in wat ik leuk vind.