UT Challenge: Prijs Gewonnen met IP Pal


Op 20 oktober 2020 was de grote finale van de UT Challenge, de ondernemers wedstrijd van de Universiteit Twente. Ik was op dit moment al maanden bezig om ons idee samen met Anna Bruijning en Martijn Lam de finale in te werken. Langzaam gingen we via de top 40 en top 20 naar 1 van de finalisten.

We hadden hard gewerkt en de pitch was erg scherp, al zeg ik het zelf. Anna heeft de pitch de dag voor de finale opgenomen, omdat de finale online plaats ging vinden. Wij deden mee in de categorie “Prototype” en we waren echt van plan om hem te winnen.

Na een lange spanningsopbouw bleek dat we de prijs binnen onze categorie helaas niet gewonnen hadden. Onze felicitaties gaan uit naar “Plaex” die wel gewonnen hadden.

Echter bleek een klein beetje later dat IP Pal alsnog in de prijzen is gevallen: de publieksprijs. We zaten met zijn drietjes in een videogesprek en vonden het allemaal zo jammer dat we de “hoofdprijs” niet gewonnen hadden dat we al helemaal vergeten waren dat de publieksprijs nog bestond. Toen onze naam uit de gouden envelop kwam hebben we zeker een klein feestje gevierd. Bedankt allemaal voor het stemmen!

Bart

Ik ben op zoek naar de perfecte combinatie van mensen en techniek.

Recent Posts