Met Art of Tech 50.000 Euro Subsidie Opgehaald!


Dit is absoluut geweldig nieuws, ik kan het nogsteeds niet helemaal geloven. Art of Tech, een samenwerking tussen mij en Clemens Mensink, heeft van de gemeente Enschede subsidie gekregen! Met dit bedrag kunnen we in de komende 2 jaar ons idee van de grond tillen. Meer informatie over de subsidie staat hier op de website van Enschede.

Wat is Art of Tech?

Art of Tech bevordert de samenwerking tussen bedrijven in Twente op een leuke en nieuwe manier. We verhuren technische kunst sculpturen en bieden hiermee een manier voor bedrijven om zonder zorgen mooie stukken techniek tentoon te stellen. Alle designs en installaties worden ingebracht door lokale makers met een passie voor techniek. Het woord kunst klinkt misschien stoffig, maar wij richten ons echt op design waar het hart van een techneut sneller van gaat kloppen en bedrijven zich mee kunnen profileren.

Het idee is afgelopen zomer ontstaan en komt voort uit een samenwerking tussen Clemens Mensink en Bart Sprenkels die elkaar 4 jaar geleden hebben leren kennen tijdens een project op de Universiteit Twente; Clemens als opdrachtgever en Bart als student. Doordat de subsidieaanvraag door de gemeente is gehonoreerd kan het idee nu echt van start!

Lees meer op onze website: www.artoftech.nl

Bart

Ik ben op zoek naar de perfecte combinatie van mensen en techniek.

Recent Posts