Bachelor Diploma Gehaald: Creative Technology


Ik heb ik eind januari 2020 al mijn Graduation Project mogen presenteren, maar op 16 oktober was het zo ver: mijn diploma uitreiking. Door het geweldige corona virus was het net even anders dan anders, maar dat mocht de pret niet drukken. De datum was al 2 keer uitgesteld en de locatie al 3 keer verandert, maar nu mochten we in kleine groepen ons diploma ondertekenen en ophalen.

Ik ben erg blij dat ik mijn papiertje heb mogen ophalen. Officieel gezien mag ik nu al mijn e-mailtjes eindigen met “Groetjes Bart Sprenkels, Bachelor of Science” maar daar voel ik niet zo veel voor. Wat ik vooral fijn vind is dat mijn bachelor nu echt klaar is en ik mijn blik naar voren kan richten.

De dag verliep goed. Met een gestreken overhemd en gezonde spanning moesten we ons melden. We werden allemaal naar onze stoel gewezen in een aanliggende zaal, waarna we een corona briefing kregen. Vervolgens mochten we 1 voor 1 naar de volgende zaal lopen, ik als aller laatste.

In colonne hebben alle studenten hun handen gedesinfecteerd, ons diploma aangepakt, een krabbel gezet, op de foto gegaan en naar een heel persoonlijk praatje van Alma Schaafstal geluisterd. Ik had het niet anders willen hebben. Het enige waar ik niet zo blij ben is de resulterende foto, heel veel ongemakkelijker kan ik niet kijken. Maar ja, toch markeert het het einde van 4 mooie jaren. Daarom toch hier de foto:

Kijk hem stralen! Nu door naar de volgende mijlpalen.

Bart

Ik ben op zoek naar de perfecte combinatie van mensen en techniek.

Recent Posts