20 UT Studenten Staan Klaar Voor Jouw Bedrijf


In de zomer van 2021 gaan de UT Bachelor “Creative Technology” en de Master “Interaction Technology” op studiereis naar AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland. Zoals je misschien weet moeten alle 20 deelnemers voor de reis begint een werkopdracht afgerond hebben bij een mooi bedrijf. We zijn op dit moment opzoek naar samenwerkingen!

Hoe ziet een werkopdracht eruit?

De studenten die mee gaan op reis zijn breed inzetbaar en allemaal tenminste tweedejaars Creative Technology student. Tijdens een werkopdracht gaat een student gedurende 100 uur aan de slag met een opdracht of vraagstuk. De exacte inhoud van de opdracht stemmen we van te voren af. Daarna matchen we de vraag met een student die beschikt over de juiste vaardigheden en interesse’s.

Wat voor een kosten zitten er aan een werkopdracht verbonden?

Zoals hierboven genoteerd staat is een werkopdracht een opdracht van 100 uur per student. De kosten voor een werkopdracht bedragen 2000 euro. Omdat de studiereis ingeschreven staat als een stichting hoeft hier geen BTW meer over afgedragen te worden.

Naast een financiele vergoeding wordt er vanuit het bedrijf ook (een minimale vorm van) begeleiding verwacht om de opdracht in goede banen te leiden. Gedurende de opdracht zal er het 1 en ander besproken moeten worden zodat iedereen altijd op 1 lijn zit.

Waarom met ons samenwerken?

Door samen te werken met onze studiereis komt je als bedrijf in nauw contact met studenten van Creative Technology en Interaction Technology. Een samenwerking is goed voor naamsbekendheid en biedt wervingskansen. Verder hebben de studenten toegang tot kennis binnen de Universiteit Twente die op dit moment in de (virtuele) collegezalen gedoceert wordt. Naast dit alles maak je ook nog eens de studiereis mogelijk!

Interesse?

Heb je vragen of lijkt het je leuk om samen te werken, neem dan vooral contact met me op. Dit kan door te mailen naar b.sprenkels@student.utwente.nl of mij te bellen (0625312293).

Bart

Ik ben op zoek naar de perfecte combinatie van mensen en techniek.

Recent Posts